Mijn werk voor jongeren van 8 - 80 maar zelf een puber van 79 

RTL- presentatie over resultaat werkweken bij ons

Als solo-accordeonist aangenomen bij de  eerste grote musical Anatevka (met in de hoofdrol de legendarische Lex Goudsmit), dankzij mijn conservatorium-leraar Frans van Cappelle  was een prachtige start voor een 20 jarige met fijne collega's uit het orkest van Hugo de Groot en mijn lieve verloofde. 

***

Daarna ging - door harde studie  - alles vanzelf. Gevraagd in bijvoorbeeld vaak het combo van Henk de Jonge bij Robert Long, Jenny Arian e.a.  Verder als bassist/toetsen/mondorgel/accordeon  meewerken in diverse theaterproducties met o.a. Seth Gaaikema, Janny Arian, Cor van Rijn en Leen Jongewaard.

***

Daarnaast het invallen als presentator in radioprogramma’s voor de jeugd via Luc Nijenhuis en de geweldige vriend en presentator Dik Bikker (wie weet waar willen Wever woont - studio 55 en meer...).

***

Overdag 300 pedagogische schoolconcerten per jaar met het Balkanensemble door het land voor de overheid en...  en als pedagoog orgel en accordeon-les geven aan de Regionale muziekschool in Amersfoort.  

***

Nadat het wat teveel werd, bedacht ik met hulp van oudere leerlingen (Peter vd Bunt, Roberto Treffers en Pieter de Haan) jeugdtheaterscholen om meer thuis te zijn.  Met al snel een paar honderd leerlingen en een fijn team kwamen we regelmatig op de landelijke televisie. Wij wonnen altijd bij Stuif-es-in of traden op bij Tineke.  

***

Samen met mijn steun en toeverlaat, Henny, hebben we ons ontspannen met het ontvangen van 50 pubers per week in Frankrijk voor een culturele theater-werkweek in onze  (zie film) groepsaccommodatie. Geestige geesten won een prijs bij RTL-televisie.  En nu binnenkort vanuit Leusden? Van creatief werk blijf je jong van geest, dus ik blijf doorgaan voor de jeugd.